dilluns, 13 de febrer del 2017

14 de Febrer, no em dona la gana!!

Tots els dies són d’amor per mi excepte aquest.  Odie la instrumentalització i monetització de tota festa o tradició per part del maleit neoliberalisme capitalista que gangrena el planeta, encara més allò que “s’inventa” en nom del consum. En este dia, els mercaders dels sistema intenten prostituir allò que és font i origen de l’ésser humà, intenten desvirtuar l’essència de la vida, la raó de ser, d’estar, de respectar, de comprometre’ns amb les nostres actituds cap allò que estimem. No necessitem “comprar” cap regal, cap present, sols un bes nu farcit de sentiment, farà viure la plenitud… aquest instant etern… en qualsevol moment… de qualsevol dia… de qualsevol nit .
¡Tu, estima’m! i estime? ¡Tu, besa’m! i bese? ¡Tu, regala’m! i regale? A la merda estos apòstols del mercantilisme, del màrqueting  i el seu dia “de los clientes amorosos”.
“De la mateixa manera que ningú no pot estimar per obligació, tampoc cap “regal” comprat per incitació al consum pot substituir aquesta estima. Perquè el veritable amor neix de la profunditat de la nostra ànima i és espontània la seua manifestació d’afecte cap a un altre ésser. Un bes, una abraçada, acaronar una flor, un animal, un arbre, etc… tot açò és centre de les nostres vides perquè ho estimem de debò i així ho manifestem. Si jo, l’amador, utilitze un “regal” que no ha sigut adquirit pel desig d’un sentiment pur d’amor sinó per la pressió de les modes i els mass-media dels negocis, i ho faig per justificar o simbolitzar la meua estima cap a l’altra persona (perquè així ho fan creure els mercaders de la societat de consum), ja no és autèntic, es prostitueix l’essència d’aquesta virtut, i més qual l’amant també ho creu i accepta així”.
Tot símbol ha de ser digne.