dimecres, 27 d’abril del 2016

ELS BLA, BLA, BLA



El senyor Bla li diu a un altre Bla: eres un incompetent!

Un tercer senyor Bla diu: vosaltres dos esteu arruïnant el país!

Un quart senyor Bla diu: si no hem arribat a un acord no ha sigut per mi, jo he donat tot per la causa!

El Bla de les masses diu: no acompliu allò promès i, per a més inri, cobreu sous astronòmics gràcies a nosaltres, estem farts!

El Bla dels mitjans de comunicació diu: quan més embolic hi haja, més portades, més tirades, més diners!

El Bla del capitalisme diu: queden com queden tots eixos, a la fi, han de tornar a passar per la nostra porta. Dintre els esperem per dictar-los les noves regles de joc. En nom de la democràcia, clar.

Els que no tenen Bla diuen:  ja no hi ha res que esperar del Bla de l’esperança (doncs els que no tenen Bla, tenen Consciència).

La Consciència de la Vida diu: sols aquells que teniu vertadera consciència de les coses, em coneixeu, em respecteu. Sols allò que no es fa per estima podrà damnar la persona i l’entorn. El futur salvarà els primers i condemnarà els segons, doncs sols hi ha un futur ben cert: la vostra mort (pareu ments).

No és possible separar la raó de la consciència, l’ésser humà de la natura, el món de l’humà, el temps de l’ésser, la “nostra” vida de la mort... inspiració i expiració de la Vida. La política no pot separar-se d’aquesta dimensió, comunió, filosofia.


Mirem al nostre voltant... si! Aquestes son les conseqüències! L’anunci d’allò pitjor que ha de vindre si no hi ha un canvi radical i urgent.