divendres, 20 de desembre del 2013

TINGUES CONSCIÈNCIA DE LA REALITAT, LLUITA!

                                                        

A Elx, la policia va detenir a principis de Novembre passat quatre membres del CNT i un jove simpatitzant que acudiren a una manifestació per l’Educació Pública convocada el 24 d’Octubre, acusats de transgredir l’article 514.4 del codi penal: impedir el dret de manifestar-se a un grup feixista anomenat “respuesta estudiantil” que volia unir-se a la del 24-O. O siga, al cap de dues setmanes varen rebre en llurs domicilis una citació amb nom i cognoms malgrat que al llarg de la jornada de protesta no foren ni identificats ni detinguts. Què vol dir açò quan, a més a més, un dels acusats ni tan sols estigué a la manifestació (es trobava al seu lloc de feina)? Cóm és possible que s’imputen d’aquesta manera penes de presó?

Darrerament, són freqüents aquests actuacions policials arreu de tot l’estat espanyol, les quals en inviten a sospitar que hi ha llistes amb dades d’activistes de moviments socials i polítics.


Càrregues policials i detencions a desdir també en són habituals en cadascuna de les manifestacions que per diverses motivacions atemptatòries contra els drets ciutadans es convoquen a l’estat espanyol. Fins ara hem pogut observar i condemnar abusos policials dels quals han sigut víctimes algunes persones gràcies a gravacions i fotografies que s’han distribuït per internet... però açò s’acaba. 
El “sistema” vol protegir-se amenaçant la ciutadania amb noves normatives i lleis, com de fet s’està duent a terme amb la nova Llei Orgànica de Seguretat Ciutadana. Una xicoteta mostra del que es pretén prohibir i sancionar:

Gravar i mostrar imatges de policies “actuant” en manifestacions, concentracions no comunicades davant edificis institucionals, protestes no comunicades davant infraestructures crítiques (centrals nuclears, etc), assetjaments o escratx a càrrecs públics... seran considerades infraccions “molt greus” amb sancions d’entre 30.000 a 600.000€.

Amenaçar o insultar la policia, alterar l’ordre públic anant encaputxat o altres motius que dificulten la identificació... seran considerades infraccions “greus” amb sancions que van de 1.000 a 30.000€.

Volen provocar-nos la por, por d’eixir al carrer a protestar pel bandidatge de banquers i corporacions empresarials que monetitzen, mercantilitzen i privatitzen tot convertint-se en forces supranacionals arreu del món que no s’ocupen de les persones sinó dels seus beneficis, a les quals juren submissió els desacreditats polítics que ens governen sota el poder d’aquells.

Caminem cap a l’esclavitud, els indicis són clars: “brots verds”, “eixida oficial de la recessió”, “circulació del diner”, etc., aquestes “immorals” afirmacions no provenen de dades d’autònoms ni xicotetes empreses, ni tampoc del percentatge de pobres, ni desnonats, ni aturats, sinó dels guanys que aquesta criminal oligarquia banquera i multinacional acumula any rere any gràcies als seus abusos i atemptats contra el medi i les persones. Eixos ex-ministres pocavergonyes que avui treballen en aquestes transnacionals del “sistema” ho saben ben bé, són l’obscenitat en persona.
Aquests sistemàtics servents d’aquells que universalitzen l’organització de la vida econòmica, social, política i cultural de la societat; aquests hoplites dels temples de les finances i l'especulació són la nostra ruïna. Les lleis es reformen en favor dels seus interessos i no en nom del bé comú. La justícia és impartida per jutges “col•locats” per ells mateixos, fent-se present la injustícia de la justícia que pateix una ciutadania escandalitzada  pels tractes de favors i privilegis que aquesta casta gaudeix amb els ministeris d’hisenda i de justícia. Cóm no hem d’eixir enfurismats als carrers quan hi ha milers de famílies senceres que no tenen ni per menjar a causa d’aquests infames personatges que cobren dels nostres diners un sou mensual d’uns 5000€, plusos, privilegis fiscals i pensionistes?

El poder usurpat al poble ha de tornar al poble! Perquè el poble ha condemnat aquests polítics que menteixen, enganyen, escarneixen, insulten i es mofen impunement del sentiment de les persones que confiaven amb ells; perquè el poble ha condemnat les polítiques orfes d’humanitat i diligència d’aquests insolents; perquè el poble ha condemnat les seues magarrufes i corrupteles; perquè el poble ha condemnat les connivències polític-empresarials que han devastat el territori; perquè el poble ha condemnat i condemna la ganduleria ja implícita en la vida política...


La nostra sentència és dictada al carrer cada vegada amb més vehemència, i per moltes lleis antidemocràtiques que impose el “sistema”, per molt que ens demonitzen, la nostra consciència social restaurarà la dignitat a la política, la decència a l’economia,  la virtut a la justícia, els drets a la ciutadania i l’amor per la vida.