dimarts, 30 de juliol del 2013

HA ARRIBAT L'ORA DE LA REVOLUCIÓ


El progrés ha perdut la vergonya, crida insultant el sentiment i l’estima i agredeix a qui mai no ha tingut necessitat de comprar-li modernitat, per això llurs capitostos preparen una societat “limitada” d’esclaus al seu servei a partir dels seus càlculs bio-estructurals i econòmics a nivell global. Un món tecnològic i monetitzat sense filosofies ni humanitats a les escoles i universitats. Prohibit ensenyar a pensar. L’home-màquina és el seu destí.
Que ningú ho intente, no és possible governar en contra de l'actual sistema capitalista, doncs cap polític podrà actuar d'espatlla als interessos dels seus mecenes amb poder i domini sobre el legislatiu, executiu, judicial i mediàtic, són els amos, propietàris de grans bancs, empreses, corporacions o transnacionals, és per aquesta causa que l'actual política contemporània ja ha esgotat tota la seva credibilitat: negligeix constantment el seu concepte original. La corrupció esdevé precepte d’actuacions en nom del bé comú i l’interès general d'aquesta "particular" democràcia. En aquesta prosaica època, no hi ha pitjor fracàs humà que fer-se polític.

Sols l'ull d'un antisistema veu les iniqües morts diàries que provoca un seu món ple de lleis allunyades de la justícia, se n’adona que aquestos delinqüents que manen dels estats tenen dret a la mentida i la impunitat, i nosaltres l'obligació de patir les seves conseqüències. Rebel•lem-nos contra aquesta podridura!!
Ens privatitzen tot servei públic, el sòl, la terra, la mar, l’aigua potable, les llavors naturals, etc. Les seves lleis ens amenacen, dia a dia en decreten de més agressives: impostos, taxes, sanció per açò, sanció per allò, prohibit açò, prohibit allò, actes que la nostra consciència autoritza, ells ens ho impedeixen amb les seves legislacions per anar en contra dels seus interessos o simplement per fer diners en aquestos temps de crisi provocada per ells mateixos. Les seves multinacionals de l'extermini i del negoci han imposat un nou ordre que tots hem d’acomplir.
Però l'ésser humà arriba al seu repte crucial: la lluita a mort contra aquestes ideologies d’explotació capitalista a través de la revolució o el sucumbir d'aquesta humanitat.

Pobles i cultures del món, amb consciència lliure i sobirana, hem d'unir-nos sense por amb el diàleg i l'acció contra aquest dimoni abans que, qui hem sobreviscut, sigam engolits, digerits i llançats al fem d'un món que ens podreix l'esperit.

FA UNA BONA ORA PER LA REVOLUCIÓ, HI TENIM EL VENT A FAVOR, CAL APROFITAR-LO PER LLUITAR!!

.